Latifè y Matthis Tango

De Argentijnse tango is een door UNESCO erkend cultureel werelderfgoed. Het is een dans met een sterk sociaal aspect, die mensen over de hele wereld met elkaar verbindt. De basis en het hart van de tango liggen in Buenos Aires, Argentinië, en het fascineert al tientallen jaren mensen over de hele wereld.

Wij dansen en bestuderen de Argentijnse tango met Argentijnse Maestros gedurende meer dan een decennium, bezoeken festivals en bijeenkomsten over de hele wereld, en we streven ernaar onze ervaringen en de vreugde van de Tango dans door te geven en de tradities van de originele Tango Salon te onderwijzen. De wortelen van Latifè liggen in Turkije en Noord-Macedonië, die van Matthis in Duitsland en Nederland.

Het wordt gezegd dat de Argentijnse tango een dans is die wordt uitgevoerd door één lichaam met vier benen, wat het belang van de omhelzing en de verbinding beschrijft. Men moet volledig deelnemen aan de dans en zijn volledige aandacht besteden aan zijn partner, spreken en luisteren naar een taal zonder woorden. Dit is wat de Tango Argentino zo uniek en zo mooi maakt.

Dus, als je nieuwsgierig bent om de Tango Argentino te ontdekken, doe dan mee in onze lessen, waarin we je stap voor stap begeleiden om deze prachtige dans te leren.

Latifè en Matthis


© Latifè & Matthis Birenheide 2024 | Site Notice | Privacy Policy | Terms and Conditions

Latife Birenheide
Mechelsesteenweg 53, 1970 Wezembeek-Oppem, Belgium
latifebirenheide@gmail.com
Enterprise No. - B.C.E. - K.B.O. - 0780.651.050
VAT - T.V.A. - B.T.W. BE 0780.651.050
Content Manager: Koray Birenheide
🡅